Çalışma Saatleri Hafta İçi Saat 10.00- 23.00 Hafta Sonu 10.00-22.00

Samsung Galaxy A52 5G, 500 Doların Altına Üst Düzey Özellikler Sunuyor

Samsung Galaxy A52 5G, 500 Doların Altına Üst Düzey Özellikler Sunuyor
Ocak 3

Samsung Galaxy A52 5G, 500 Doların Altına Üst Düzey Özellikler Sunuyor

Yükseltilmiş özellikler arasında daha akıcı kaydırma ve daha iyi oyun için 120 Hz yenileme hızı ekranı ve A serisindeki bu cihaza özel IP67 su ve toza dayanıklılık yer alıyor. A 52 5G ayrıca 25 watt'lık hızlı şarjı, stereo hoparlörleri ve 1 TB'a kadar genişletilebilir depolamayı destekler.
 
6,5 inç FHD+ Süper AMOLED ekrana, Optik Görüntü Sabitleme, yüz tanıma ve optik parmak izi sensörlerine sahip dört kameralı bir sisteme ve 5G sub6 özelliğine sahiptir. İşte en önemli özelliklere daha yakından bir bakış.
 
Kameralar
Samsung'un telefonları, mükemmel kameralarıyla tanınır ve A52 5G, profesyonel düzeye yakın fotoğrafçılıkla geleneği sürdürüyor. Dört adet arkaya bakan lens vardır: 64 megapiksel birincil lens, 12 megapiksel ultra geniş lens, 5 megapiksel makro lens ve 5 megapiksel derinlik kamerası (portre modu ve bokeh efektleri için). Bu dört lens, çoğu çekim durumunu sorunsuz bir şekilde kapatarak harika çekimler yapmanızı sağlar. Telefoto lens yok, ancak 10X Dijital Zoom oldukça iyi.
 
Birincil ve ultra geniş lensler 4K video çekebilir. 4K Video Snap ile, video 4K video çekerken 8 MP durağan görüntüler çekebilir ve bazı fotoğraflar isteyebilirsiniz.
 
Ön tarafta, A52 5G 32 megapiksel kameraya sahip. Samsung'un Snapchat ile ortaklaşa oluşturulan yeni Eğlence Modu özelliğiyle, eğlenceli AR efektlerini doğrudan kamera uygulamasında kullanabilirsiniz.
 
Pil ve güç
A52 5G etkileyici bir 4500 mAh pile sahip ve bir telefonu yarım saatte %50'ye kadar şarj edebilen 25 watt'lık hızlı şarj sunuyor. Ne yazık ki, kutuda yalnızca 15 watt'lık bir şarj cihazı ile birlikte gelir (ancak Amazon'da 35 doların altında bir tane satın alabilirsiniz) ve kablosuz şarj özelliği yoktur.
 
A52 5G, Samsung Galaxy S21'deki daha hızlı 888 yongası yerine orta sınıf bir Snapdragon 750 yongası üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte, A52 5G, S21'de olmayan, kullanıcı tarafından genişletilebilir belleğe, 1 TB'a kadar MicroSD depolamaya sahiptir.
 
 
Ses
 
Samsung, Galaxy A52 5G'ye Dolby Atmos surround ses desteğine sahip stereo hoparlörler yerleştirdi; bu, üst seviye Galaxy S21'de gördüğünüz gibi. Ayrıca, iPhone ve Galaxy amiral gemisi cihazlarında artık bulunmayan standart bir 3,5 mm kulaklık jakına sahiptir.
 
Güncelleme
A52 5G, Android 11 çalıştırır ve daha önce yalnızca daha pahalı amiral gemisi cihazlarda sağlanan bir şey olan, en az dört yıl boyunca üç yıllık Android güncellemeleri ve düzenli güvenlik güncellemeleri sunan Samsung'un güncelleme taahhüdünü sunan ilk A serisi ürün grubudur. .
 
Alt çizgi
Samsung A52 5G renk seçenekleri
 
Samsung Galaxy A52 5G, uygun fiyata üst düzey özellikler ve yenilikler sunan sağlam bir orta sınıf cihazdır. En hızlı işlemciye veya en yeni en yenilikçi kamera lenslerine ihtiyacınız yoksa bu telefon, çekici ve uygun fiyatlı bir cihazda sınıfının en iyisi özellikleri sunar.
 
Samsung Galaxy A52 5G dört renkte geliyor: Müthiş Menekşe, Müthiş Mavi, Müthiş Siyah ve Müthiş Beyaz ve 9 Nisan'dan itibaren 499 dolara satışa çıkıyor.



Cevabınızı bulamadınız mı? Sorunuzu gönderin.